Upptäck dans- och träningens magiska kraft!

Häng med oss på något av våra öppna Dance Fitness-events

Vi dansar enkla och roliga danssteg från de latinamerikanska danserna som Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa och Jive. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Svettiga träningspass med dans som är kul och lätta att utföra. Vi utlovar massor av dansglädje och energi. Vill du boka oss för ett event? Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda upplägg.

DANCE YOURSELF FIT

17 OKTOBER 2020

Fitness Event med Malin på fina Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Vi dansar på stora ytor utan partner. Inga förkunskaper krävs. Massor av dansglädje utlovas! Frukost, lunch, två mellanmål och fyra danspass ingår. Tillgång till bastu och bad i Laxsjön efter dagen.

DANCE FITNESS

7 NOVEMBER 2020

Träningsevent med Malin på Loka Brunn i vackra Bergslagen. Kul, Enkelt & Svettigt med Dans, Fika & Föreläsning. Vi dansar med stort avstånd utan partner. Inga förkunskaper krävs. Fyra danspass.

DANS HELG

14 & 15  NOVEMBER 2020

Dansweekend på vackra Waxholms Hotell med både Malin och David. Dance Yourself Fit utan partner. Pardans med fast partner. Kom och njut av massor med dans, en härlig trerättersmiddag, övernattning och skärgårdsfrukost. Kul, Enkelt & Svettigt - Inga förkunskaper krävs - Vi håller avstånd. Energi och glädje till max utlovas i en lyxig skärgårdsmiljö.

DANSHELG

21 & 22 NOVEMBER 2020

Danshelg på Åkerby Herrgård i Nora med Malin och David. Vi dansar på stora ytor och utan partner på alla Dance Yourself Fit-pass. Alla Pardans-klasser med fast partner. Inga förkunskaper krävs. Dansglädje och massor energi utlovas.

Träffa några av våra glada deltagare!

Vill du ha nyheter och inbjudan till event via mail så lägger vi gärna till dig och  håller dig uppdaterad.

  • icon-Facebook-gold
  • Icon-Instagram-gold

INTEGRITETSPOLICY

Copyright © 2020 Malin & David Watson, Sverige

© 2020 Malin & David Watson

created by dandenell.se