Upptäck dans- och träningens magiska kraft!

Häng med oss på något av våra öppna Dance Fitness-events

Vi dansar enkla och roliga danssteg från de latinamerikanska danserna som Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa och Jive. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Svettiga träningspass med dans som är kul och lätta att utföra. Vi utlovar massor av dansglädje och energi. Vill du boka oss för ett event? Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda upplägg.

Event 2021

_ERO3574 kopiera.JPG
DANCE FITNESS

7 augusti 2021

Dance Fitness Event på fina Baldersnäs Herrgård i Dals Långed den 7 augusti 2021. Vi dansar på stora ytor utan partner. Inga förkunskaper krävs. Massor av dansglädje utlovas.  Tre danspass, lunch, föreläsning och mingel med bubbel. 

 

Tillgång till bastu och bad i Laxsjön efter dagen. 

Kontakt.png
DANCE FITNESS

23-24 oktober 2021

Dance Fitness Event med fem olika danser på magiska Wedevågs Herrgård med både Malin och David den 23-24 oktober 2021. Lunch, mini tea, mingel med bubbel, sjurättersmiddag i paket 1. Övernattning, frukost, lunch och ännu flera danspass i paket 2. Vi dansar på stora ytor utan partner med stort avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt. Inga förkunskaper krävs.

Header_DanceFitness.png
DANCE FITNESS

21 Augusti 2021

Dance Fitness Event med både David och Malin på Skepparholmen i Nacka den 21 augusti. Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs.

 

Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

Watsons_på_Waxholms_Hotell_2020.png
DANSHELG

25-26 September 2021

Dansweekend på vackra Waxholms Hotell med både Malin och David. Pardans med fast partner på lördagen. Dance Fitness utan partner på söndagen.Kom och njut av massor med dans, en härlig trerätters-middag, övernattning och skärgårdsfrukost. Kul, Enkelt & Svettigt - Inga förkunskaper krävs - Vi håller avstånd. Energi och glädje till max utlovas i en lyxig skärgårdsmiljö.

Träffa några av våra glada deltagare!