top of page

Upptäck dans- och träningens magiska kraft!

Häng med oss på något av våra öppna Dance Fitness-events

Vi dansar enkla och roliga danssteg från de latinamerikanska danserna som Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa och Jive. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Svettiga träningspass med dans som är kul och lätta att utföra. Vi utlovar massor av dansglädje och energi. Vill du boka oss för ett event? Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda upplägg.

Hösten 2023

Malin och David Watson.jpeg
DANS EVENT

30 september, Skepparholmen 

Dance Event på Skepparholmen i Nacka med både David och Malin. Fyra danspass. Ingen partner behövs. Kul, Enkelt & Svettigt. Välkomstfika, lunch och avslutningsfika ingår.

243fotocamillakaller.jpg
DANS EVENT

21 oktober, Rönneberga

Dansevent på Rönneberga Konferens på Lidingö tillsammsns med Malin & David. Fyra danspass, hälsoshot & hälsowrap, lunchbuffé och mingel med bubbel och snittar. Inga förkunskaper krävs - Ingen partner behövs - Massor av energi och dansglädje utlovas.

Malin och David Watson.jpeg
DANS EVENT

7 oktober, Bygdens Danshöla, Karlskoga

Dansevent med Malin & David på Bygdens Danshöla i Karlskoga.

Fyra danspass och hälsosnack. Kl 13-18. Alla dansar roliga och enkla danssteg utan partner. Inga förkunskaper krävs. 

Dans på hotellet.png
BRÖLLOPSDANS

Waxholms Hotell

Boka in privatlektioner med oss på vackra Waxholms Hotell och låt oss skapa er perfekta bröllopsdans. Vi erbjuder även privata danslektioner och grupplektioner. Läs mer under BRÖLLOPSDANS. 

IMG_2745.jpg
DANS EVENT

14 oktober, Varberg

Dansevent på Varbergs Stadshotell & Asia Spa tillsammans med Malin & David. Fyra danspass, lunch, fika och mingel med bubbel samt en trerättersmiddag som avslutning. Inga förkunskaper krävs. Ingen partner behövs. Massor av energi och dansglädje utlovas.

 

Träffa några av våra glada deltagare!

bottom of page