Häng med oss på våra dans- och träningsresor

Vi håller i olika träningspass med Dance Fitness där vi dansar enkla och roliga danssteg från de latinamerikanska danserna som Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa och Jive. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Svettiga träningspass med dans som är kul och lätta att utföra. Vi utlovar massor av dansglädje och energi.

Är du arrangör av träningsresor, både i Sverige och utomlands, och vill boka oss som instruktörer. Kontakta oss så berättar vi mer.

RESOR 2022

Följ med på en resa med fokus på dans. Dansa, sola, bada och umgås en vecka i Kroatien med Malin och Tony Irving

Dansresa till vackra Brac i Kroatien med Malin Watson och Tony Irving 10-17/9. Massor av danspass med eller utan partner. Inga förkunskaper krävs. Pardans med egen partner och Dance Fitness utan partner. Kul, Enkelt & Svettigt. Massor av dans, sol, bad, skratt och härligt umgänge hela veckan. 
www.reseshopen.se (En del av Big Travel)

Häng med David till Grekland med
M-magasin och Ann Wilson

Träningsresa med M-magasin till fina Sivota Retreat i Grekland med David Watson och Ann Wilson 12-19/9. En resa för kropp och själ. Träna, dansa, yoga, sola, bada och ha kul med oss hela veckan. Inga förkunskaper krävs. Massor av energi och dansglädje utlovas. 
www.apollo.se

Möt några av våra härliga deltagare på våra tidigare resor