Häng med oss på våra dans- och träningsresor

Vi håller i olika träningspass med Dance Fitness där vi dansar enkla och roliga danssteg från de latinamerikanska danserna som Cha-Cha, Samba, Rumba, Salsa och Jive. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Svettiga träningspass med dans som är kul och lätta att utföra. Vi utlovar massor av dansglädje och energi.

Är du arrangör av träningsresor, både i Sverige och utomlands, och vill boka oss som instruktörer. Kontakta oss så berättar vi mer.

RESOR HÖSTEN 2020

GOTLAND
ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Inspireras till nya träningsformer med dansproffset Malin Watson, PT-Staffan och instruktörer från Friskis & Svettis Visby i samarbete med Travel & More.

KROATIEN
ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Dansa, sola, bada och umgås en vecka i Kroatien med Tony Irving, Malin Watson, Daniel och Susanna Everborn.
 

TOSCANA
ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

En träningsresa utöver det vanliga tillsammans med dansstjärnan Malin Watson och Gladiatorn Christy "Bullet" Bacon. Det blir en fartfylld och svettig träningsresa fylld med dans, träning och föreläsningar.

MALLORCA
ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Gillar du att hålla dig i trim, eller vill börja nu, så är det här ett helt unikt träningsevent tillsammans med proffsdansaren David Watson och f.d landslagsgymnasten Nick Ländqvist. Här är det bästa bara bra nog!

Några av våra härliga deltagare på resorna 

Vill du ha nyheter och inbjudan till event via mail så lägger vi gärna till dig och  håller dig uppdaterad.

  • icon-Facebook-gold
  • Icon-Instagram-gold

INTEGRITETSPOLICY

Copyright © 2020 Malin & David Watson, Sverige

© 2020 Malin & David Watson

created by dandenell.se