top of page

THE WATSON WAY

Vi älskar att dela med oss av dans och träning

A-Malin_ERO4798.JPG

Vi brinner verkligen för det vi gör. För oss är inte dansen bara ett yrke utan vår absolut största passion i livet förutom varandra och våra två underbara söner såklart. 

 

Vi träffades i London och hade en otroligt framgångsrik tävlingskarriär tillsammans då vi som bäst var rankade på 8:onde plats i världen av 600 internationella danspar i den högsta elitklassen. 

 

Vi har turnerat runt i världen med den internationella succédansshowen Burn the Floor i sju års tid med åtta shower i veckan och framträdanden i 90 olika storstäder runt om i världen. 

 

Sedan första säsongen av TV-programmet Let´s Dance på TV4 2006, i vilken vi båda deltog som proffsdansare, har vi bosatt oss i Sverige där vi driver vårt egna framgångsrika företag med dansträning, dansshower, träningsresor, events, dansprogram på TV och föreläsningar. 

 

Vi älskar att sprida dansglädje, kunskap och energi till våra kunder. Dansen och familjen betyder allt för oss och vi känner oss väldigt lyckligt lottade som får arbeta med det vi älskar mest här på jorden. 

 

Dans ska vara KUL, ENKELT och SVETTIGT! 

Malin & David

bottom of page