Vill du ha ett energi- och glädjefyllt företagsevent i världsklass?

Visst har du väl hört att både dans och träning står högt upp på listan över välmående. Dans ger rörelseglädje, kondition och social gemenskap. Som bonus får din hjärna lättare att lära sig nytt, sänka stress och bättre psykiskt välmående. Så, vad kan vara en bättre present att ge dina medarbetare, kunder eller andra gäster för ert event?!

Vi har under åren arbetat med många företag och deras event. Vår passion för dans och träning smittar av sig och genom att sprida dansglädje och energi brukar eventet bli en succé. . 

Några av våra populära event

Vi skräddarsyr våra event och du kan kombinera våra tjänster precis som ni önskar så att det passar bäst till just ditt event. Skicka dina önskemål och idéer till oss så hör vi av oss så snart vi kan!

Dansshow

Vi bjuder på en sprakande dansshow med ett eller flera dansnummer.

Dansklass

Dansklass i massor med olika typer av danser, alltifrån Wienervals till Disco. Hög energi med massor av skratt - häng med på en oförglömlig dag.

Danstävling

Danstävling i en eller flera danser för dig och dina medarbetare eller kunder. Domare utser ni själva eller bedöms av oss.

Den dansanta ledningsgruppen

Vi lär er ledningsgrupp att bli grymma på dans. Tänk vilken succé när de sedan visar upp sina skills under eventet. Det brukar bli galet bra!